Njujorško slavlje Eltona Johna u znaku borbe protiv homofobije

Njujorško slavlje Eltona Johna u znaku borbe protiv homofobije

U bijeloj Versacijevoj haljini i s novim suprugom Arunom Nayarom pod rukom, Elizabeth Hurley zasjenila je sve uzvanike na njujorškom slavlju 60. rođendana pjevača Eltona Johna. Kako zbog medenog mjeseca nije mogla prisustvovati zabavi u Londonu, Liz je odlučila "potegnuti preko bare" kako bi jednom od svojih najboljih prijatelja čestitala rođendan.

Naravno, i za slavlje u New Yorku ekstravagantni pjevač nije štedio novac, pa je samo na cvjetne ukrase potrošio oko pola milijuna kuna. Liv Tyler, Helena Christensen, Donatella Versace i Osbournovi samo su neke od zvijezda koje su do ranih jutarnjih sati uživale u raskošnom meniju i najskupljim pićima na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večer je, naravno, bila i glazbeno zanimljiva - Mary J Blige, Tony Bennet i The Scissor Sisters oduševili su posjetitelje glazbenim programom kojeg je zaključio slavljenik, otpjevavši svoje najveće hitove.

Svaka Eltonova akcija ili proslava ima svoju poruku, a njujorška zabava bila je u znaku borbe protiv homofobije. Elton John je, naime, zgrožen načinom na koji heteroseksualci u svijetu reagiraju na seksualne manjine, pa ovaj tematski party vidi kao još jedan korak u senzibiliranju svjetske javnosti po tom pitanju.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara