Nova poslastica za obožavatelje vampira: Izlazi nova knjiga serijala Sumrak

Nova poslastica za obožavatelje vampira: Izlazi nova knjiga serijala Sumrak

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

PREPOZNAVŠI isplativost vampirskog serijala "Sumrak", autorica Stephenie Meyer, napisala je novelu "The Short Second Life Of Bree Tanner".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavači trljaju ruke, a fanovi se pripremaju za novu "sumrakomaniju", jer Stephenie nije izdala novu knjigu, već dvije godine. Novela koja ima 192 stranice, prati život vampirice Bree koja se pojavljuje u trećem dijelu sage - Pomrčini. Mlada djevojka vodila je jedan dio vampirske vojske koja ustaje protiv Belle, još uvijek u ljudskom obličju i Cullenovih koji su "vampirski vegetarijanci". "Nova knjiga sage Sumrak koju je napisala Stephenie Meyer, bez obzira kako bila kratka, najbolja je vijest na svijetu za legije njenih fanova i odlična vijest za knjižare. Ovo bi mogla biti najbolje prodavana knjiga godine", rekla je Sarah Clarke koja kupuje dječje knjige za izdavačku kuću Waterstone.

Nova knjiga serijala Sumrak u knjižarama će se naći 5. lipnja, a prodavači se već sad pripremaju za navalu obožavatelja te ih pozivaju da se maskiraju u likove iz Sumraka kako bi ugođaj bio potpuniji. Do sada je prodano preko 100 milijuna knjiga iz serijala, a preveden je na 37 jezika. Treći film vampirske sage "Pomrčina" u kinima se očekuje u srpnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara