Obnažena Eva Amurri Davidu Duchovnyju zaplesala u krilu

Obnažena Eva Amurri Davidu Duchovnyju zaplesala u krilu

Tekst: V.R.
Foto: Egotastic!

EVA AMURRI, kći glumice Susan Sarandon, ne zazire od skidanja pred kamerama, u čemu je, šuška se Hollywoodom, majka podržava. Eva se pojavljuje u novoj sezoni serije "Kalifornikacija" u kojoj glumi mladu studenticu koja se školuje radeći kao striptizeta, a u jednoj epizodi gola golcata, kao od majke Susan rođena, pleše u krilu ocvalog holivudskog zavodnika i deklariranog ovisnika o seksu, Davida Duchovnyja, koji u seriji tumači glavnu ulogu.

Evi bi serija kojoj je Duchovny ujedno i glavni producent mogla biti odskočna daska u karijeri, jednako kao što je bila i odrasloj Madeline Zimi, koja svoje mlado tijelo također nije cenzurirala pred kamerama, te tako natjerala muškarce diljem svijeta da sline za njom.

Dosad odigrala nekoliko čednih i nezapaženih uloga

Mlada Eva, dosad široj javnosti nepoznata po vlastitim podvizima, 2002. godine odigrala je manju ulogu u "The Banger Sisters", te je gostovala u jednoj epizodi popularne serije "Prijatelji". Godine 2004. glumila je u filmu "Saved", i tamo odigrala dosad svoju najveću ulogu.

Majka podržava i glumu, i golotinju

Lijepa i mlada Eva neodoljivo podsjeća na svoju majku kad je bila njezinih godina, što će joj nesumnjivo donijeti naklonost i starije populacije, a Susan Sarandon, koju su novinari počeli opsjedati nakon što su golišave fotografije njezine kćeri izašle u javnost, kratko je komentirala novi smjer u karijeri svoje kćeri jedinice: "Drago mi je da glumi, podržavam ju, i učinit ću sve da joj pomognem", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara