Opet skandali na Beoviziji

Opet skandali na Beoviziji

Koliko god bili glasni u svom negodovanju, hrvatski izvođači nisu ni do koljena srpskim kolegama, koji smatraju da je ovogodišnja Beovizija, srpska inačica Dore, potpuno namještena. Naime, Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Marija Šerifović s pjesmom "Molitva", što se većini izvođača nije svidjelo, te će zbog navodne prijevare u SMS glasanju prijaviti organizatore eurovizijskoj središnjici, kao i srpskom MUP-u.

Glavni razlog nezadovoljstva je činjenica da su u finale Beovizije prošli uglavnom anonimni izvođači, a oni nešto poznatiji dobili su iznenađujuće malo glasova od publike. Potvrde o poslanim SMS porukama stizale su navodno tek oko 4 sata ujutro, nakon održavanja Beovizije, što je izazvalo revolt izvođača koji, osim prijave svim mogućim nadležnim tijelima, očekuju ostavke odgovornih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, mislili smo da Dora stvara kvazi-skandale, ali, mora se priznati, u tome nismo ni do koljena našim susjedima. Podsjetimo, prošle godine, u finalu sad već bivše Jugovizije crnogorsku grupu No Name publika je gađala kamenjem i bocama, pa je tadašnja Srbija i Crna Gora diskvalificirana s Eurosonga.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara