Osvoji CD ili ulaznice za koncert Luke Nižetića!

Osvoji CD ili ulaznice za koncert Luke Nižetića!

Nakon što je najavni singl "Pusti me u san" predstavio na ovogodišnjoj Dori, Luka Nižetić izdao je novi album, nazvan "Slobodno dišem". Pjesme za njegov drugi CD pisali su Milana Vlaović, Dino Merlin, Dino Šaran i Petar Beluhan, dok su za vizualni identitet zaslužni Mare Milin i Ivica Propadalo. Luka novim albumom prezentira novi zvuk, prvenstveno orijentiran na pop, ali s primjesama brojnih drugih stilova.

Novi album predstavit će u zagrebačkom kazalištu Komedija, dok će kao gosti nastupiti Lana Jurčević, Goran Karan, klapa Nostalgija i grupa Ezerki. Osim pjesama s novog albuma, na repertoaru će se naći i hitovi kao što su "Proljeće", "More" i "Ponekad poželim", a svi oni koji nisu u mogućnosti doći na koncert, izravni prijenos mogu poslušati na Obiteljskom radiju. Naravno, dojmove s proba i koncerta možete pročitati na Lukinom službenom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index i diskografska kuća Menart daruju vam šest albuma "Slobodno dišem" i pet ulaznica za koncert u Komediji, i to dva puta po dvije i jednu posebno. Ako ste zainteresirani za CD, mail naslovite s "album", a želite li poslušati Luku uživo, naslovite ga s "koncert" i s osobnim podacima pošaljite na adresu index.nagrada@gmail.com, najkasnije do subote, 17. ožujka u 12 sati. Dobitnici će o nagradama i preuzimanju istih biti obaviješteni mailom. Sretno!

D.K.
Foto: Mare Milin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara