Paris Hilton zaludila Indexove forumaše

Paris Hilton zaludila Indexove forumaše

PRAZNOGLAVA američka milijunašica već je neko vrijeme predmet žučnih rasprava Indexovih forumaša.

Neke od njih članci o Hiltonici toliko živciraju da su odlučili pokrenuti peticiju protiv spominjanja njezinog imena na Indexu, drugi su pak posvetili cijeli topic njezinom liku i djelu, poseban je topic posvećen njezinim fotografijama, a neki se prave indiferentni ali ipak komentiraju svaki objavljeni članak o dotičnoj.

Peticija protiv članaka o Paris Hilton pokrenuta je na Indexovom forumu u srijedu u 21:03, a do trenutka objave ovog teksta vrijedni su forumaši "natukli" čak sedam stranica komentara. U četvrtak u 00:29 pokrenut je i topic na kojem diskutanti stavljaju slike čuvene bogatašice, a u manje od 24 sata nakupilo se četiri stranice pune njezinih slika u raznoraznim izdanjima. A mi smo naivno mislili da smo mi ti koji su dobri u traženju njezinih fotki...

O fenomenu "pet minuta slave", koja u slučaju Paris Hilton traje već nekoliko godina, napisan je velik broj sociološko-filozofskih članaka, pa se stoga nećemo upuštati u daljnje analize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne prestaje nas fascinirati činjenica da Paris, ma koliko god da ju naši dragi forumaši pljuvali i tražili da ju prestanemo spominjati, u isto vrijeme tim istim forumašima jedna od najzanimljivijih osoba.

Naravno da po količini interesa Indexovih forumaša nikad neće dostići Lanu Pavić, to bi ipak bilo malo previše za očekivati.

Jedno je sigurno, Paris je posjetiteljima Indexa iz razloga o kojima ne želimo nagađati jedna od najzanimljivijih tema za komentiranje. Kako drugačije objasniti činjenicu da su "vijesti" o dogodovštinama Paris Hilton redovito među najčitanijima na cijelom portalu?

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara