Propupala Maja Lena Lopatny ima novog dečka

Propupala Maja Lena Lopatny ima novog dečka

Tekst: V.R.
Foto: Index

MAJA LENA LOPATNY, djevojka koju više nije potrebno opisivati kao kći glumice Mije Begović, čini se, ima novog dečka. Maja, koja danas nije bila dostupna za komentar, u svojim prešetavanjima špicom sve češće se može vidjeti u društvu nepoznatog školarca, koji Maji možda ne nosi torbu, prema starom, dobrom, tradicionalnom običaju, ali na maminu ljepoticu pazi kao oko u glavi, doznajemo.

Mister Bruno može odahnuti

Maja Lena Lopatny, kao prava (hrvatska) mlada zvijezda u usponu, iza sebe već ima nekoliko ljubavnih i medijski popraćenih skandala, zbog kojih su njezina majka i napaljeni školarci iz Majine škole već padali u trans, a najpoznatiji je bio onaj koji je kazivao da je mladoj Maji Leni djevičanstvo ukrao još uvijek aktualni Mister hrvatske, mladi i zgodni Bruno Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu priču demantirala nam je Mia Begović, pokušavši nas uvjeriti da su dotični novinari preko njezine kćeri htjeli nauditi njoj, zbog starih, i - ne zaboravimo - zaboravljenih sukoba, ali glumica udana Žnidarić je zaboravila da je Maja Lena i bez majčinih sukoba novinarima i više nego zanimljiva, što i ona sama jako dobro zna.

Gola guza i mnoštvo cigaretaLjetos smo je zatekli u Umagu gdje se ležerno i s cigaretom u ruci prešetavala pred fotografskim objektivima, otkrivajući nam pritom guzu i svoje jedro, mlado tijelo, koje, koliko god zlobnici to negirali, izgleda fantastično. Maji Leni pažnja medija tada nije smetala, a djevojka koja je, kako kaže njezina majka, "karizmu je naslijedila od pokojne tete, Ene Begović, a disciplinu od bake", upravo je ono što hrvatskoj javnosti danas treba - svježa i nepotrošena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara