Quentin Tarantino: U mirovinu ću sa 60, nakon što snimim romantičnu komediju

Quentin Tarantino: U mirovinu ću sa 60, nakon što snimim romantičnu komediju

Tekst: P.R.
Foto: JLP

QUENTIN TARANTINO najavio je povlačenje iz redateljskog stolca, ali tek kada snimi nastavak Kill Billa, western i romantičnu komediju.

"Oduvijek sam želio snimiti western"

Slavni je američki redatelj kazao kako misli da su šezdesete godine idealne za mirovinu, ali da do tada mora još dosta toga napraviti. "Mislim da su to idealne godine za odlazak u mirovinu. A opet, tko zna, možda mi baš tada nešto odlično padne na pamet", dodao je Tarantino koji već ima planove za idućih par godina.

"U dogledno vrijeme snimit ću Kill Bill 3, prije ili kasnije snimit ću i jedan gangsterski film, a volio bi na svoj način snimiti i romantičnu komediju te western", rekao je 46-godišnji filmaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tarantina optužuju za krađu i plagijat

Kontroverze oko serijala Kill Bill odbile su novu epizodu. Tarantino je ideju za film ukrao, barem tako u svojoj optužbi tvrdi Amerikanac Dannez Hunter koji slavnog redatelja želi odvesti na sud.

Hunter se svojedobno prijavio za posao u Miramaxu gdje je došao s idejom za priču koju mu navodno kasnije ukralo Tarantino. Hunter je bijesan jer ovo nije prvi puta da "nedovoljno kvalificirani bijelci i židovi nezasluženo dobivaju poslove".

Mnogi smatraju kako je redatelj dokaz da su Oscari irelevantni

Inače, Tarantino je na ovogodišnjim Oscarima bio nominiran u čak osam kategorija, a osvojio je samo onog za najboljeg sporednog glumca. Iako bi ga neki nazvali gubitnikom, drugi smatraju kako je upravo Tarantino, uz još neke redatelj, glumce i filmove, dokaz da se Oscarima ne nagrađuju uvijek oni koji su ih zbilja zaslužili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara