Rafael Nadal svoj kišobran ne nosi sam!

Rafael Nadal svoj kišobran ne nosi sam!

Tekst: V.R.
Foto: JLP

IAKO bez vode nema ni života, kišna poslije podneva su većini ljudi pravi okidač za depresiju i loše raspoloženje. Međutim, stvari se mogu znatno poboljšati ukoliko ste slavni i imate novca, pa sa sobom vodite čovjeka koji vam drži kišobran i štiti vas, ako ne od tmurnog vremena, onda barem od kapi kiše koje ono nosi sa sobom. Zna to jako dobro teniska zvijezda Rafael Nadal, kojeg su paparazzi uhvatili u šetnji Barcelonom, zajedno s njegovim držačem sponzorskog kišobrana, te tako zabavili ondašnju javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fotografiju su objavili svi španjolski dnevni listovi, te tako potvrdili zvjezdani status svojeg sunarodnjaka i van teniskih terena. A da je Nadal prava atrakcija potvrđuju i svjetske zvijezde koje u zadnje vrijeme u velikom broju hrle na njegove mečeve, te kojima se bodriti prvog tenisača svijeta predstavlja pravu čast.

Među njima se nedavno isticala i prelijepa Shakira, koja je na jedan od Nadalovih mečeva došla u društvu prijateljice te strastveno navijala za svojeg idola, grlom i tijelom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara