Raščupana i razmazana Kate Moss vratila se razuzdanom načinu života

Raščupana i razmazana Kate Moss vratila se razuzdanom načinu života

Tekst: A.M.
Foto: JLP

KATE MOSS poznata je po svojim bjesomučnim partijanjem po klubovima diljem svijeta. Njezina posljednja destinacija bio je Mummy Rocks party, humanitarna zabava koju je organizirala Great Ormond Street Hospital Children's Charity, dječja bolnica koju je osnovao Charles Dickens.

Razmazana Kate, s mrljama po licu i raščupanom kosom, partijala je do jutra te tako barem na nekoliko sati zaboravila na tragičnu smrt svog prijatelja Alexandera McQueena, koja ju je jako pogodila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kate je šokirana i tužna jer je izgubila dragog prijatelja. Njezine misli su s njegovom obitelji"

Podsjetimo, na humanitarnoj reviji za Haiti u Londonu, manekenka se rasplakala jer je haljina njezinog najdražeg dizajnera i prijatelja, koju je nosila, prodana za sto tisuća funti. "Kate je šokirana i tužna jer je izgubila dragog prijatelja. Njezine misli su s njegovom obitelji u ovom teškom trenutku", rekao je njezin glasnogovornik nedavno.

Svoju bol nije mogla sakriti niti na njegovu sprovodu gdje je jecala od tuge, a navodno je nekoliko dana bila i pod sedativima, samo kako bi što lakše prebrodila taj gubitak. Ipak, čini se da se Kate vrlo brzo vratila starim navikama pa ćemo je ponovno imati prilike gledati golu, neuglednu ili pak pijanu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara