Renata Sopek krenula u potragu za idealnom vjenčanicom i uskoro će pred oltar?

Renata Sopek krenula u potragu za idealnom vjenčanicom i uskoro će pred oltar?

Tekst: I.M.
Foto: Index (Arhiva)

KAD SU u pitanju lijepa TV voditeljica Renata Sopek i njen dugogodišnji dečko Sergej Bijelić, svadbena zvona samo što se nisu začula. Iako Renata, kao i mnogo puta dosad, vjenčanje ne želi komentirati, činjenica jest da su je fotografi Extre snimili kroz izlog jednog zagrebačkog salona s vjenčanicama dok je tražila idealnu haljinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renata ne samo da je gledala kako bi joj haljina koju je odabrala pristajala, već je namještala kosu za podignutu frizuru i gledala kako se u cijelu priču uklapa njen zaručnički prsten. Za kraj - odabranu haljinu nije isprobala u salonu, već ju je ponijela sa sobom kući.

30-godišnja Renata Sopek i 35-godišnji splitski ugostitelj Sergej Bijelić u vezi su već četiri godine, a žive na relaciji Zagreb-Split.

"Razgovaramo o vjenčanju, ali sve će doći u svoje vrijeme. Sergej i ja smo oboje spontani i ne volimo dugoročne planove. Uvijek predugo traju, uvijek se nešto izjalovi, a ja bih bila najsretnija kada bismo samo jedan dan odlučili se vjenčati i učinili to", rekla je Renata za Index još u srpnju 2008. godine. Otada otprilike na ruci nosi i prsten za kojeg uporno tvrdi da je dar od dečka, ali nije zaručnički. Prsten koji se sjaji s njene ruke navodno vrijedi oko 15 tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara