Robert Knjaz upisao faks!

Robert Knjaz upisao faks!

Tekst: V.V.
Foto: RTL

ROBERT KNJAZ upisao je filmsku i televizijsku režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, što mu je, kako kaže, bila davna želja koju je prvi puta pokušao (bezuspješno) ispuniti prije 19 godina. Tada nije ušao ni u uži krug, a nakon što je iskustvo iza kamera skupio radeći na državnoj, a kasnije i na komercijalnoj televiziji, položiti zahtjevan prijemni Akademije za Knjaza je bio mačji kašalj. Knjaz je dosad diplomirao ekonomiju, a televizijskim poslom bavi se dugi niz godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
RTL trenutno prikazuje posljednji Knjazov uradak "Najveće hrvatske misterije" u kojemu će pokušati odgovoriti na pitanja koja muče mnoge. Između ostalih, zašto je Maja Šuput zvijezda, može li okorjeli roker uživati u narodnjacima, gdje su nestali tabletići iz hrvatskih filmova, zašto manekenke više vole nogometaše od rukometaša i mnoge druge misterije od životne važnosti.

Kao televizijski autor (rijetkog talenta na našim prostorima) probio se sa Svlačionicom, emisijom u kojoj je ugostio mnoge zvijezde "A" liste hrvatske društvene scene kao što su Janica Kostelić, Zvonimir Boban i mnogi drugi, a problema s dovlačenjem gostiju Knjaz nikada nije imao jer mu, kaže, svi vjeruju, iako nitko nikada ne zna što ga kod Knjaza točno čeka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara