Rooneya zbog prostitutke zašamarala i ostavila djevojka

Rooneya zbog prostitutke zašamarala i ostavila djevojka

NAJVEĆU englesku nogometnu zvijezdu, Waynea Rooneya, ostavila je 18-godišnja Coleen McLoughlin kad je saznala da je njezin dragi spavao s prostitutkom prije dvije godine.

Wayne i Coleen bili su skupa gotovo dvije godine, živjeli su u njegovoj vili vrijednoj 900,000 funti, te najavljivali vjenčanje za sljedeće ljeto, ali sada je sve to prošlost.

Kako javlja tabloid The Sun, Coleen je saznala da je njezin dečko u prosincu 2002. spavao s prostitutkom Charlotte Glover, nakon večernjeg izlaska s prijateljima.

Prema izvoru The Suna, Wayne je sam priznao svoj grijeh iz prošlosti svojoj 18-godišnjoj djevojci i u suzama ju zamolio za oprost, tvrdeći da se to više nikad neće ponoviti. No, ona je reagirala i više nego burno - opalila mu je nekoliko šamara u napadu bijesa, te ga nakon svađe napustila i otišla živjeti sa svojim roditeljima. Rooney je plakao za vrijeme i poslije svađe, ali ni to mu nije pomoglo u uvjeravanju svoje djevojke da mu oprosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja The Sun, ljepuškasta Coleen je svojim prijateljicama kazala kako ne može biti s čovjekom koji spava s prostitutkama. Wayne i Coleen više niti ne razgovaraju, baš kao ni njihove obitelji.

Rooneyeva avantura s Charlotte Glover, zaposlenoj u eskort agenciji „La Femme“, dogodila se u prosincu 2002., kad je Wayne nakon večernjeg izlaska s prijateljem platio 140 funti Charlotte i njezinoj sestri, koja je također prostitutka, za seks u prijateljevoj kući. Wayne je spavao s Charlotte u kupaonici, a njegov prijatelj s njezinom sestrom u drugoj sobi.

Vjerojatno najperspektivniji engleski nogometaš, koji je svojevremeno napravio tetovažu s imenom Coleen McLoughlin, nije želio dati nikakav komentar na ovu priču.


Coleen McLoughlin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara