Sandra Bullock najviše pati jer joj nedostaju djeca Jesseja Jamesa

Sandra Bullock najviše pati jer joj nedostaju djeca Jesseja Jamesa

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

SANDRA BULLOCK nije vjerovala da ju je suprug prevario kad joj je američki časopis javio da će objaviti priču o tome. Kad je shvatila da je sve istina, otišla je iz zajedničkog doma i ostavila suprugovu djecu za koju je emotivno vezana.

Časopis In Touch kontaktirao je Sandrina predstavnika za medije u ponedjeljak ujutro i dao mu do znanja da će uskoro objaviti udarnu vijest na naslovnici, koja se tiče nje i supruga Jesseja Jamesa. "Ispočetka Sandra nije vjerovala u priču, sve dok nije shvatila da časopis ima snimljene izjave navodne ljubavnice Michelle 'Bombshell' McGee", tvrdi izvor iz časopisa za Popeater. Oskarovka navodno uopće nije bila svjesna što se događa ni da je muž već tjednima vara. "Sada je sa svojom obitelji i nada se da će je mediji ostaviti na miru. Dovoljno je loše kad žena sazna da ju je suprug varao, ali kad to sazna od svog publicista i zatim se to objavi na naslovnici časopisa, slomi joj se srce", tvrdi prijatelj glumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Jesse James javno ispričao Sandri i svojoj djeci, sasvim je izvjesno da će doći do razvoda. Postavlja se pitanje što će biti s troje djece, dvije kćeri i sinom koje je Jesse dobio u prijašnjim brakovima, a Sandra ih je odgajala kao svoje. Oskarovka se posebno vezala uz petogodišnju Sunny čija je biološka majka pornozvijezda Janine Lindemulder optuživala Sandru da želi njeno dijete, jer ne može roditi svoje. Mnogi se čude što je glumica napustila zajednički dom kad je saznala za suprugovu aferu, jer je poznato da nikad ne bi napustila djecu bez jakog razloga. Sandrini prijatelji tvrde da će joj odvojenost od njih slomiti srce i da je to boli možda čak i više od Jamesove nevjere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara