Sandra Bullock: Oscara ću zavariti na auto!

Sandra Bullock: Oscara ću zavariti na auto!

Tekst: A.A.
Foto: AFP

NOVOPEČENA oskarovka Sandra Bullock svoju nagradu života planira zavariti na automobil. Glumica, koja je Oscara dobila za glavnu ulogu u filmu "The Blind Side", zamolit će svog supruga Jessea Jamesa da zlatni kipić zavari za haubu njenog automobila kako bi je podsjećao na uspjeh dok obavlja dosadne svakodnevne poslove.

"Neka lijepo bude na autu i ide sa mnom u kupovinu, tako će ga više ljudi vidjeti", kaže glumica koja je u prošlog vikenda postigla savršenu ravnotežu u karijeri osvojivši u dva dana nagradu za najbolju i za najgoru ulogu, i Oscara i Zlatnu malinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bullock dodaje kako joj je drago da je cijela ceremonija oko dodjele nagrada napokon završena tako da može nastaviti s normalnim životom.

"Drago mi je što sam to vrijeme veselja i  ushićenja podijelila s prekrasnim ženama oko sebe, no osjećam olakšanje sada kad je sve to postalo djelićem povijesti. Laknulo mi je što ponovo mogu danima hodati uokolo nenašminkana, jesti hamburgere, šetati psa i baviti se uobičajenim stvarima", kaže 45-godišnja glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara