Sandra Bullock u jednom vikendu osvojila nagradu za najlošiju i najbolju glumicu

Sandra Bullock u jednom vikendu osvojila nagradu za najlošiju i najbolju glumicu

Tekst: A.M.
Foto: JLP, AFP

NOVOPEČENA oskarovka Sandra Bullock prvi je put u karijeri bila nominirana za prestižni zlatni kipić. Iako je samo večer prije dodjele Oscara, gdje je osvojila nagradu u kategoriji najbolje glumice, Sandra proglašena najgorom glumicom na dodjeli Zlatnih malina.

Podsjetimo, dok je oduševila ulogom Leigh Ann Tuohy u filmu "The Blind Side", 45-godišnja glumica je dobila brojne kritike za komediju "All About Steve" u kojoj je utjelovila Mary Horowitz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima onima koji su bili dobri prema meni kada nisam bila u modi te onima koji su bili zli, uključujući i Georgea Clooneya koji me bacio u bazen prije nekoliko godina, htjela bih poručiti da sve pamtim", našalila se Sandra prilikom preuzimanja zlatnog kipića, ali se odmah zatim uozbiljila.

"Htjela bih se zahvaliti jer ovaj film puno znači meni i majkama koje se brinu za svoju djecu gdje god se nalazile", izjavila je Sandra koja je zatim zaplakala i zahvalila se svojoj majci koja ju je naučila mnogim stvarima. "Nema utrke, religije, klase, boje ili seksualne orijentacije koja nas čini boljima od drugih. Svi zaslužujemo ljubav", dodala je dirnuta glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara