Selma Bajrami pretučena u beogradskom klubu

Selma Bajrami pretučena u beogradskom klubu

Tekst: I.M.
Foto: selmabajrami.net

BOSANSKOHERCEGOVAČKU folk zvijezdu Selmu Bajrami u jednom je beogradskom klubu pretukao pripiti gost, a pjevačica je, kako prenosi Alo!, nakon napada završila u beogradskom Urgentnom centru. Ovo nije prvi put da je pjevačica imala problema s publikom. Tako se 2008. godine pisalo da ju je u diskoteci Lyric, u Tinji pokraj Tuzle, psihički bolesnik napao motornom pilom, ali je Selma te informacije kasnije demantirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Incident se dogodio kad je jedan muškarac od pjevačice zatražio da mu `na uho` otpjeva svoj hit `Kakvo tijelo Selma ima`. Kad je ona to odbila, bijesni gost je došao do njenog separea i započeo svađu. Selma mu je pred svima odbrusila `Duvaj ga!`, nakon čega je posred lica dobila šakom te još nekoliko jakih udaraca. Osiguranje je tek tada reagiralo i pijanog gosta odvojilo od Selme koja je ležala na podu", ispričao je jedan od gostiju kluba.

"Sve što ste čuli je istina. Međutim, razumjet ćete me ako vam kažem da u ovom trenutku ne želim otkrivati detalje jer sam slučaj prepustila policiji, što će reći da će isti epilog dobiti na sudu", rekla je Selma za Svet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara