Sestra Christiana Balea proglasila bankrot, ne računa na bratovu pomoć

Sestra Christiana Balea proglasila bankrot, ne računa na bratovu pomoć

Tekst: N.Š.
Screenshot: Youtube

CHRISTIAN BALE najvjerojatnije neće pomoći svojoj sestri Sharon, majci troje djece, nakon što je proglasila bankrot. Zvijezda filma "Vitez tame" ne komunicira s majkom niti sestrom od kad su ga prijavile zbog fizičkog napada, 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
42-godišnja sestra holivudske zvijezde došla je do financijskog sloma nakon niza loših investicija nakon što je osnovala svoju tvrtku za investicije. Pojavila se na sudskom saslušanju o bankrotu i boji se da će izgubiti dom. "Christian ne zna za bankrot. Ne očekujem od njega pomoć", izjavila je Sharon. "Više ne komuniciramo. To je u potpunosti njegova odluka i sve nas je veoma rastužila. Mojoj majci se slama srce zbog toga", kaže on.

Njihova majka Jenny opravdava svoju kćer i kaže da je ona uvijek naporno radila kako bi prehranila obitelj te nikad nije tražila novac od obitelji. "Nemam Christianov sadašnji broj telefona i on ne zna ništa o tome što se događa", kaže majka popularnog glumca. Christian Bale, čija se imovina procjenjuje na oko 30 milijuna funti, nije se oglasio nakon što je informacija o financijskom slomu njegove sestre dospjela u medije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara