Severina: Drago mi je što je Kerum olakšao dušu

Severina: Drago mi je što je Kerum olakšao dušu

Tekst: I.M.L.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

IZMJENA Zakona o umjetnoj oplodnji bila je dovoljna motivacija da se najpopularnija hrvatska pjevačica i, po mnogima, jedina hrvatska zvijezda uključi u društveno-političku sferu. Na sveopće iznenađenje, Severina je javno prozvala Vladu na čelu s Jadrankom Kosor, i to nekoliko puta.

Na tome nije stala. Svojim novim videom koji prati pjesmu "Muškarcu samo treba kurva" progovorila je o zlostavljanim ženama koje često nemaju nikakvo utočište i same se nose sa svojim problemom. Na njezine istupe dežurni komentatori su različito reagirali. "Saznala sam da sam ljevičar i komunist, jer normalno je da kad se netko buni jer mu je zlo od njihovih glupih zakona da je ljevičar i komunist", rekla je Severina u intervjuu za Extru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovisi o "perecu"...

Prokomentirala je i iznenadno priznanje splitskog gradonačelnika Željka Keruma: "Drago mi je zbog čovika što je tako lipo olakša dušu. Da je to reka prije izbora sto posto bi dobija izbore još u prvom krugu. Znan ja kakvi su Splićani. On nije zna...". Što je bilo, bilo je. Ti izbori su prošli, a dolaze predsjednički. Između mnogih drugih stvari, analizirat će se i koji pjevač podržava kojeg kandidata. Severina se još nije odlučila. Na pitanje hoće li se angažirati u nečijoj kampanji odgovorila je: "Ovisi o perecu". Dodala je i kako bi idući hrvatski predsjednik trebao imati "veliki perec".

"Perec" je Severina spomenula u još nekoliko navrata. Komentirajući nagađanja da je u pozadini njezinih političkih istupa skrivena strategija nekih stranaka, rekla je: "Aha, shvaćam. Ja sam mali tutle koji ništa ne zna. Mi smo svi mali tutle koji pojma nemaju i onda nas se opstruira, vrbuje, mami perecima iza svakog ugla. Mi glupavo rukom za perecom...".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara