Severina uskoro debitira na velikom platnu

Severina uskoro debitira na velikom platnu

Dvije godine nakon završetka snimanja komedija "Duhovi Sarajeva" konačno je u završnoj fazi, a postprodukcija je dugo trajala zbog financijskih poteškoća. Film je snimljen po scenariju Envera Puške, režirao ga je Dejan Radonić, dok glavne uloge, uz Severinu, igraju Enis Bešlagić i Davor Janjić. Prema riječima producenata, obići će cijelu bivšu Jugoslaviju te se od njega, obzirom na zvjezdana imena i navodno odličnu radnju, očekuje veliki komercijalni uspjeh.

Iako se ranije pisalo kako su "Duhovi Sarajeva" zamišljeni kao prvi od pet filmskih nastavaka, posljednje informacije govore kako će prvi biti i jedini nastavak, jer su producenti, navodno, naišli na brojne poteškoće koje su ih natjerale da "smanje apetite".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu priče su dva sarajevska mladića i splitska studentica, koji u poslijeratnom Sarajevu pokušavaju izaći iz siromaštva i tužne svakodnevnice, a maštaju i o obnovi tamošnje žičare. Severina je, prema riječima kolega iz filma, oduševila svojom glumom i nagovijestila da će se, ovisno o uspjehu debitantskog projekta, i ubuduće baviti filmom.

D.K.
Foto: seve-nacionale.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara