Shakira u Parizu mrdanjem guze promovirala novi album

Shakira u Parizu mrdanjem guze promovirala novi album

Tekst: I.M.L.
Foto: AFP, JLP

JEDAN od najprepoznatljivijih glasova Latinske Amerike, kolumbijska pjevačica Shakira, koja se nakon kraće pauze vratila na glazbene top ljestvice, nastupila je u francuskom televizijskom showu "Grand Journal" i izvedbom singla "She Wolf" promovirala istoimeni album koji bi se uskoro trebao naći u prodaji. Pjesmu je izvela na njoj svojstven način, plešući trbušni ples u izazovnoj odjeći.

Pjesmu "She Wolf" objavila je prije nego što je bilo planirano jer je, prema riječima glasnogovornika njezine diskografske kuće, potražnja bila izuzetno velika, a i internetom su počele kružiti piratske verzije. Singl je vrlo brzo zauzeo visoka mjesta na vodećim svjetskim glazbenim top listama.

Pored albuma, Shakira radi i na djetetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga što piše i sklada većinu svojih pjesama, Shakira se može pohvaliti znanjem engleskog, portugalskog, španjolskog, francuskog i talijanskog jezika. Trbušni ples, koji ju je na neki način i proslavio, naučila je od bake koja je bila Libanonka, a prvi album je izdala sa 14 godina. Za vrijeme svoje svjetske turneje "Oral Fixation" 2006. godine, Shakira je posjetila i Hrvatsku, održavši koncert u Velikoj Gorici.

Iako tvrdi kako je glazba njezin život, pjevačica bi se vrlo skoro voljela okušati i u ulozi majke, a zaručena je za sina bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, Antonija, s kojim je u vezi devet godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara