Sienna Miller voli halucinogene gljive

Sienna Miller voli halucinogene gljive

Teško je povjerovati da se za ulogu narkomanke potrebno drogirati nekoliko mjeseci, kako bi glumac proživio pakao ovisnosti i bolje interpretirao ulogu, ali britanska glumica Sienna Miller brani upravo taj stav. Ona se, naime, za potrebe filma "Factory Girl" u kojem glumi narkomanku, zaista drogirala nekoliko mjeseci, ali naglašava da je "to sad iza nje".

Miller se, navodno, drogirala nekoliko mjeseci prije snimanja, a onda je odlučila prestati i bez većih problema prekinula ovisnost. U svom narkomanskom periodu probala je, kaže, zaista sve, a najviše su joj se dopale halucinogene gljive, jer su "jebeno zabavne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzervativni Britanci šokirani su izjavama mlade zvijezde, prvenstveno zato jer smatraju da daje iznimno loš primjer svim mladim glumcima koji će u budućnosti igrati narkomane. Javnost, dakle, smatra da za uvjerljivu ulogu ovisnika nije potrebno zaista proći taj pakao, pa njeno eksperimentiranje s drogama i otvoreno pričanje o istom smatraju iživljavanjem, a ne pripremanjem gradiva za ulogu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara