Sofia Vergara izbacila grudi i pokazala tangice ispod prozirne haljine

Sofia Vergara izbacila grudi i pokazala tangice ispod prozirne haljine

Tekst: A.M.
Foto: JLP

KOLUMBIJSKA ljepotica Sofia Vergara pojavila se na predstavljanju obiteljske serije "Modern Family" gdje je zasjenila ostale glumce i to, ni manje ni više, već svojim dekolteom. Iz pripijene haljine boje pijeska, Sofijine su grudi izlazile na sve strane što su mnogi okarakterizirali kao loš potez s obzirom da se na predstavljanju nalazio velik broj maloljetnika i starijih ljudi. Također, ispod njezine haljine nadzirale su se i minijaturne srebrne tangice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ipak, vatrena Kolumbijka se nije previše obazirala na to već je nastavila pozirati fotografima koji su u prvom planu imali njezin bujni dekolte koji je ujedno bio i presudan za njezinu glumačku karijeru. Naime, iako mnogi misle da su njezine velike grudi bile pun pogodak za filmske angažmane, čini se da su u "ozbiljnom" Hollywoodu ipak traženije one glumice s manjim poprsjem.

Podsjetimo, lijepoj Sofiji je na početku karijere savjetovano da smanji grudi ako želi da je se ozbiljnije shvati. Tim potezom također je trebala sebi osigurati veći broj filmskih uloga. "Svi su smatrali da imam prevelike grudi", izjavila je Sofia. No, nakon što je nazvala majku i upitala je za savjet, Sofia je donijela konačnu odluku i na radost mnogih zadržala svoje bujno poprsje. "Mama mi je odmah rekla da će me Bog kazniti ako budem smanjivala grudi", priznala je glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara