Spektakl Georgea Michaela otvara novi stadion Wembley

Spektakl Georgea Michaela otvara novi stadion Wembley

Londonski stadion Wembley demoliran je 2002. godine i otad se užurbano obnavlja, a otvorit će se početkom lipnja, i to koncertom Georgea Michaela. Čelnici Wembleya dugo su razmišljali što je to dovoljno spektakularno da otvori obnovljenu londonsku sportsko-glazbenu destinaciju, a odluka je pala na Georgea Michaela jer se, prema trenutnom stanju stvari, njegova turneja u Britaniji najviše očekuje.

Novi Wembley moći će primiti čak 90 tisuća posjetitelja, a iz organizacije turneje poručuju kako su uvjereni da će Michael ispuniti stadion do zadnjeg mjesta. Karte će u prodaji biti već ovog tjedna, jer je britanska javnost već pokazala izniman interes za nastup zvijezde koja u svojoj matičnoj zemlji nije nastupala dosta godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratnički spektakl Georgea Michaela uključivat će, najavljeno je, rekordni broj reflektora, ekrana i ostalih tehničkih dostignuća koja pomažu zvijezdama da bi show izgledao što skuplje, ekskluzivnije i bolje. Nakon Londona, britanska zvijezda kreće dalje u Europu kako bi, neposredno prije izlaska novog albuma, održao koncerte u 20-ak najvećih gradova.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara