Sretna Nova godina!

Sretna Nova godina!

ZA ONE rijetke koji će Novu godinu dočekati spojeni na Internet, pripremili smo popis stranica na kojima uživo možete pratiti dočeke Nove godine s nekih od najatraktivnijih lokacija na svijetu.

Većina velikih televizijskih kuća pripremila je direktan prijenos dočeka Nove godine iz najvećih svjetskih gradova, pa tako za početak provjerite stranice BBC-a, ABC-a, CNN-a, i MSNBC-a, na kojima ćete zasigurno naći pregršt linkova na webcastove prijenosa s trgova svjetskih metropola.

Panasonicov Earthcam.com postavio je čak dvanaest kamera na glavne trgove deset velikih gradova, pa tak preko te stranice možete pogledati kako će Novu godinu dočekati u New Yorku, Washingtonu, Londonu, Chicagu, Edinburghu, Memphisu, Las Vegasu, New Orleansu, Seattleu i Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vas ne zanimaju masovni dočeci u svjetskim metropolama nego egzotične lokacije poput Južnog pola, Aljaska ili Novog Zelanda, svakako posjetite stranicu www.ibcworks.net, koja donosi linkove na brojne webcastove prijenosa iz neobičnih lokacija.

Redakcija Indexa želi vam sretnu i uspješnu Novu godinu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara