Superbowl manekenki u donjem rublju

Superbowl manekenki u donjem rublju

IAKO s naše strane Atlantika pojmovi poput američkog nogometa ili Superbowla češće izazivaju konfuziju negoli zanimanje, Amerikancima valja priznati jedno - imaju smisla za showbusiness.

1. travnja slijedeće godine, u poluvremenu održavanja "pravog" Superbowla, velikog finala američkog nogometa, biti će emitiran "Lingerie Bowl 2004".

Iako je Superbowl jedna od najgledanijih emisija u cijelom SAD-u tokom cijele godine, vjerujemo da će Lingerie Bowl biti još popularniji, iako će se gledanje te emisije posebno naplaćivati.

Čime su to genijalni producenti američkih medijskih kuća odlučili popuniti najskuplje marketinško vrijeme TV programa, ono u poluvremenu Superbowla? Superbowlom manekenki u donjem rublju!

Vjerovali ili ne, u poluvremenu Superbowla uživo će biti emitirana utakmica između dvije sedmeročlane ekipe oskudno odjevenih manekenki koje će odigrati skraćenu, ali ništa manje realnu utakmicu američkog nogometa.

Bekovi dvije suprostavljene ekipe manekenki biti će Nikki Ziering i Angie Everhart, čije "dresove" možete vidjeti na priloženim fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Možda izgledamo kao hrpa cura koje se boje da će slomiti nokat, ali smo u isto vrijeme tvrde i odlučne sportašice koje žele pobjedu. Bit će to ozbiljna utakmica." - izjavila je na predstavljanju "dresova" Angie Everhart.
Angie Everhart


Nikki Ziering

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara