Svet proglasio Terezu Kesoviju pijanicom

Svet proglasio Terezu Kesoviju pijanicom

SRPSKI tabloid "Svet" uz najnovije tračeve o svojim turbo folk pjevačicama obavezno objavljuje i sitne afere s hrvatske estrade ne štedeći nikoga.

Nakon što su ispucali teme o Severininoj navodnoj vezi s Cecom i njenoj trudnoći, dokopali su se legendarne Tereze Kesovije i njenog nedavnog tulumarenja u Dubrovniku.

Uz komentar o zimskim događanjima u prelijepom gradu, srpski tabloid opisuje ponašanje naše glazbene zvijezde u ulozi umjetničke direktorice "Feste", manifestacije u povodu proslave gradskog zaštitnika Svetog Vlaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pisanju "Sveta" Tereza je prvo na pressici popljuvala Gibonija koji se nije pojavio na priredbi koja skuplja i dobrotvorna sredstva za djecu zaostalu u razvoju, a okomila se i na dubrovačku gradonačelnicu Dubravku Šuicu nazvavši je kokoškom.

Nakon svog atraktivnog nastupa pri zatvaranju "Feste" pjevačica se na prigodnoj fešti napokon opustila i popila koju čašicu više.

Paparazzi su je uhvatili kako se valja po podu, a zaprepaštenim uzvanicima je dobacila: "Što gledate, ja sam tu ko doma".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara