Svet: Seve tražila 50,000 eura za nastup u Crnoj Gori

Svet: Seve tražila 50,000 eura za nastup u Crnoj Gori
NA GLAZBENOM festivalu "Music festival Budva" nastupit će neka od najpopularnijih imena s područja bivše Jugoslavije, ali ne i naša Seve, koja je za nastup u Crnoj Gori zatražila 50,000 eura, što su organizatori festivala odbacili kao "nerealan zahtjev", tvrdi srpski tabloid Svet.

Trodnevni "Music festival Budva" ove će godine biti održan 27., 28. i 29. srpnja, a glavne zvijezde festivala biti će Đorđe Balašević i Goran Bregović, dva veterana showbusinessa s ovih prostora, koji su podjednako omiljeni u svim republikama bivše Juge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Voditelj programa biti će Rade Šerbedžija, odnosno "najveći holivudski eks yu star", kako ga naziva Svet.

Kako Svet saznaje iz neslužbenih izvora, na festivalu u Budvi se kao posebna gošća trebala pojaviti trenutno najpopularnija hrvatska pjevačica, Severina, ali se od toga odustalo zbog "nerealnih zahtjeva". Naime, Svet tvrdi kako je Seve za nastup u Crnoj Gori tražila čak 50,000 eura, što je organizatorima bilo previše.

Na festival je pozvana još jedna, nešto manje popularna hrvatska pjevačka zvijezda (500 ljudi na zadnjem samostalnom koncertu u Tvornici), Massimo Savić, koji je trebao nastupiti u natjecateljskom dijelu festivala i to s Balaševićevom pjesmom. No, Massimo ipak neće nastupiti u Budvi, jer je prije poziva iz Crne Gore već dogovorio nastup na ljetnom festivalu i to u, ni manje ni više nego Zrenjaninu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara