Svi žele novi album Hladnog piva

Svi žele novi album Hladnog piva

Hrvatska glazbena scena povremeno "zablista" s nekim svijetlim trenutkom kojeg se ne bi posramio ni svjetski showbusiness, a upravo se to dogodilo sinoć u zagrebačkom Profil Megastoreu. Najvjerniji obožavatelji ispred ulaza stali su već oko 23 sata, kako bi među prvima kupili limitirano izdanje novog albuma "Knjiga žalbe", koje između ostalog sadrži i knjižicu o povijesti ovog popularnog rock benda.

"Iskreno, ni u najluđim snovima i predviđanjima, nismo očekivali da će u ponoć usred radnog tjedna biti ovoliko ljudi. Drago nam je da je direktor prodaje Menarta morao otići po drugi kontigent CD-ova za prodaju! Zahvaljujemo se svim fanovima na podršci. Vjerujemo da ćemo ispuniti njihova očekivanja“, rekli su tom prilikom vidno oduševljeni članovi grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će ovo dugo očekivano diskografsko izdanje postići zavidnu nakladu, a sinoćnja pomama za "Knjigom žalbe" pokazala je kako je Hladno pivo preraslo u najveću rock grupu na našim prostorima, jedinu čiji se CD toliko željno iščekuje da višesatno stajanje na Bogovićevoj ulici i čekanje glazbenih idola ne predstavlja nikakav problem.

D.K.
Foto: Menart

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara