Tiger Woods efekt: Pojavile se treća i četvrta ljubavnica Jesseja Jamesa

Tiger Woods efekt: Pojavile se treća i četvrta ljubavnica Jesseja Jamesa

Tekst: N.Š.
Foto: JLP/ Facebook

NOVE ljubavnice Jesseja Jamesa poznatijeg kao nevjerni supruga Sandre Bullock, javljaju se iz sata u sat. Nakon što je jučer "ljubavnica broj 2" Melissa James prodala priču časopisu Star, javile su se treća i četvrta ljubavnica što znači da bi trenutno najpoznatiji američki preljubnik, Tiger Woods mogao biti zasjenjen Jessejevim vanbračnim izletima.

Brigitte Daguerre tvrdi da je "ljubavnica broj 3", jer je s tetoviranim vlasnikom trgovine motora razmijenila oko 195 poruka i seksala se četiri puta. Za razliku od drugih Jessejevih afera, ova je trajala razmjerno kratko, jer ju je Brigitte brzo prekinula. Suprug Sandre Bullock zaposlio je ovu profesionalnu fotografkinju 2008. za snimanje motora njegove tvrtke West Coast Chopper. Nakon toga su se dopisivali putem mail oko godinu dana te su razmijenili mnoštvo sms poruka od kojih su neke vrlo eksplicitne. Jedna od "blažih" koju je Jesse poslao glasi: "Bit ću tvoj majmun". Imali su odnose svega nekoliko puta, a kad je Brigitte odbila nastaviti s tim, bila je otpuštena. Navodno je Jesse imao naviku odmah izbaciti svoje ljubavnice iz ureda, nakon seksa te nikad nije nosio vjenčani prsten u dućanu. Za razliku od ostalih ljuavnica, 40-godišnja Brigitte nije nimalo impresionirana Jamesovom izvedbom u krevetu. Tvrdi da je bio vrlo sebičan i "samo brinuo o svojem zadovoljstvu".

Lijepa poslovna žena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljubavnica broj 4" nije otkrila svoj identitet, već je unajmila odvjetnicu Gloriju Allred koja je zastupala i Tigerove ljubavnice Rachel Uchitel i Joslyn James. Gloria je rekla tabloidu Entertainment Tonight da njena klijentica još razmišlja hoće li iznijeti sve detalje u javnost. Naime, dotična je navodno bila tri godine u vezi s Jessejem, a njihova je veza završila tek prošlog tjedna kad je Michelle McGee izašla u javnost sa svojom pričom. Anonimna ljubavnica navodno je "lijepa poslovna žena i model" koja može dokazati svoje tvrdnje tisućama poruka i e-mailova koje je razmijenila sa suprugom oskarovke, ali nije željna medijske pažnje. "James ju je zavodio, jer je gajio jake osjećaje za nju", rekla je njena odvjetnica Gloria Allred. "Veza je pukla nedavno kad je izbio skandal", tvrdi ona.

Sandra se rasplakala na obiteljskoj večeri

Nesretna Sandra Bullock navodno se jako teško nosi sa svime što se u posljednje vrijeme događa te se rasplakala na obiteljskom ručku kojeg je nedavno organizirala. Još uvijek nije poznato gdje se glumica sklonila od silne medijske pažnje, ali okružena je prijateljima i članovima obitelji te je konzultirala odvjetnike za razvod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara