Tko su najtraženije holivudske majke?

Tko su najtraženije holivudske majke?

Najveći "superstar" među holivudskim majkama, prema iscrpnim izvještajima tabloida, ipak je jedna od najpoželjnijih žena Hollywooda - Angelina Jolie. Pomiješavši svoju sklonost buntovništvu sa željom da pomaže drugima, ova je majka jednog vlastitog i nekoliko posvojene djece, pronašla najbolju formulu za uspješnu plovidbu roditeljskim vodama.

Na drugom bi mjestu po popularnosti i zanimanju medija za njezin privatni život bila pjevačica Gwen Stefani, koja nije dozvolila da ju majčinstvo zaustavi i na njezinu profesionalnom planu, pa Gwen tako istodopno "žari i pali", kako glazbenom, tako i modnom scenom. Jedna je od onih holivudskih ljepotica koja, svjesna da je i to dio njezina posla, medijima daje dovoljnu dozu uvida u svoj privatni život, ali ipak ne preveliku. Njezino dijete će, kako također pišu mediji, uvijek biti među najbolje odjevenim holivudskim bebama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jennifer Garner, dobitnica Zlatnog Globusa i supruga slavnog Bena Affleca jedna je od holivudskim majki koja se također dobro snašla u svojoj novoj ulozi. Poznato je da je rođenje njezina djeteta svojevremeno izazvalo i ljubomoru Affleckove, također popularne, bivše djevojke i pjevačice Jennifer Lopez. Garner je na listu najtraženijih mama u Hollywoodu dospjela, kako pišu mediji, zahvaljujući svojoj opuštenosti u obavljanju te zahtijevne uloge, te spremnosti da svoj profesionalnu karijeru stavi na "stand by" samo kako bi majčinstvo bilo u prvom planu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara