Trenutak istine: Dopisivao se sa ženinim ljubavnikom predstavljajući se kao ona

Trenutak istine: Dopisivao se sa ženinim ljubavnikom predstavljajući se kao ona

Tekst: I.Ka.
Foto: Nova TV

U DANAŠNJOJ EMISIJI Trenutak istine gledali smo diplomiranog inženjera strojarstva, Alena Dumanića. Dumanić dolazi iz Rijeke, otac je troje djece te je rekao kako bi dobitak potrošio na opremanje svog sedam i pol metara dugog broda. No, želja mu se neće ostvariti; pao je na pitanju "Jeste li godinu dana znali za ženin preljub i šutjeli jer ste se bojali da vas ne ostavi?" i ostao bez ičega.

Njegovi najbliži kažu kako nemaju nikakvih prigovora na Alena te kako je bez mana. Na pitanje "volite li namjerno provocirati ljude oko sebe", Alen je odgovorio "Da", što se ispostavilo kao istinit odgovor. "Sitno volim provocirati društvo", dodao je natjecatelj. Natjecatelj je pokušao isprovocirati i voditeljicu tvrdeći da ga uzbuđuju zgodne žene, a da pritom nije mislio na nju.

"Jeste li se ikada toliko napili da ste se kući vratili bez automobila", upitala ga je Nanut, na što je potvrdno odgovorio. Kaže kako mu se to nije dogodilo samo jednom. Jednom prilikom je bio uvjeren kako mu je netko ukrao automobil i tri dana je bio bez auta, a auto se nalazio 100 metara od njegove kuće kod poslovnog partnera.

"Pijem prije posla, za vrijeme posla i nakon posla"

"Pijem prije posla, za vrijeme posla i nakon posla", kazao je te dodao da voli popiti pivo, dobru domaću rakiju i vino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se nasučete na pustom otoku s jednom osobom da li bi htjeli da je ta osoba vaša supruga?" odgovorio je sa "Ne", što je bio istinit odgovor. Volio bi se nasukati s prijateljem, a ne sa suprugom. Na što je punica rekla kako bi bili žedni i gladni na tom otoku. Imate li sretan brak, pitanje je za 10 tisuća kuna. Alen je dao negativan odgovor koji je istinit. "Oboje nisu sretni u tom braku", kaže majka Alenove supruge.

"Nismo se našli u krevetu"

Pitanja na drugoj razini postala su malo neugodnija. Na pitanje "jeste li se ikada žalili prijateljima kako je vaša sadašnja žena loša u krevetu?" je Dumanić bez imalo oklijevanja odgovorio sa "Da". Taj se odgovor ispostavio kao istinit. "Žalio se na Tanju kada se trebao ženiti", kazao je njegov najbolji prijatelj.

"Jeste li se ikada dopisivali sa supruginog mobitela sa njenim ljubavnikom i pritom se predstavljali kao ona?", Dumanić je dao potvrdan odgovor na ovo pitanje, istinit odgovor. "Osvećujete li se svojoj supruzi zbog njezine nevjere?", Alen je kratko i jasno odgovorio sa "Da" i to je bio još jedan u nizu istinitih odgovora i tim odgovorom je osvojio 25 tisuća kuna. Kaže kako se ne osvećuje supruzi ovom emisijom, a niti ljubavnicama s kojima je vara.

Na pitanje da li "voli više svoj brod od supruge?", prijatelji su ga spasili tog pitanja te je jedan od njih kazao kako je to prejeftino pitanje za 50 tisuća kuna. Pitanje koje ga je zamijenilo glasilo je "jeste li ikada sudjelovali u grupnom seksu?". Alen je na to pitanje odgovorio sa "Ne" i tim je odgovorom osvojio 50 tisuća kuna. Kaže kako više voli suprugu od broda, ali brod jako voli i kaže kako poligraf ne bi prepoznao razliku u emocijama.

"Jeste li godinu dana znali za ženin preljub i šutjeli jer ste se bojali da vas ne ostavi?", na što je odgovorio sa "Ne" i to se nakon poduže pauze ispostavilo kao lažan odgovor. "To nije istina", kazao je Alen sa smiješkom na licu i otišao s nula kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara