Video: Umjesto pjesmom, Spice Girls pozornost privlače golotinjom

Video: Umjesto pjesmom, Spice Girls pozornost privlače golotinjom

KAKO vrijeme odmiče i niču "povratnički projekti" grupe Spice Girls, sve je više jasno kako su se djevojke okupile zbog novca i nisu previše zainteresirane da svoje dosadašnje stvaralaštvo dovedu na neku višu razinu. Spot za pjesmu "Headlines", premijerno prikazan u udarnom terminu BBC-ja, pokazao je da neke članice grupe žude za pokazivanjem grudi i trbušnih mišića, pa čak i u laganici koja govori o prijateljstvu (?).

Nekadašnja teen senzacija ulazi u prostoriju i počinju prvi taktovi pjesme "Headlines", za koju se Spice Girls i njihova producentska ekipa nadaju da će zasjesti na prvo mjesto božićne top liste singlova. Nakon uvodnih kadrova, odmah se prelazi na stvar - Geri je u grudnjaku dok pjeva o neraskidivoj vezi s članicama grupe, a Victoria sjedi nasred prostorije i na sebi ima samo provokativni korzet.

Iako djevojke imaju što pokazati, njihov je novi spot u velikoj Britaniji dočekan na nož, jer kritičari smatraju da se nepotrebno razodijevaju i izgledom skreću pozornost s najvažnijeg, ali i najslabijeg segmenta njihovog dugo najavljivanog povratka - glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma "Headlines", tvrde, staje rame uz rame s njihovim najgorim glazbenim uratcima, dok od "neposrednog pop zvuka" koji ih je proslavio nema ni traga. Ipak, loše kritike ne zabrinjavaju Geri, Victoriju, Emmu, Mel B i Mel C, jer će svaka od njih za svjetsku turneju i pokoju promotivnu obavezu primiti čak deset milijuna funti. Trzavice i dalje ne prestaju - Sporty Spice ne želi da ostale članice na turneju vode djecu, a Posh ne želi živjeti po pravilima koje im je propisao menadžer Simon Fuller. U međuvremenu, objavile su i kalendar za 2008. godinu, čime su nas nakratko podsjetile na vremena kad su, na vrhuncu popularnosti, imale poveći set vlastitih proizvoda - lizalice, sličice, majice, čokolade, šalice...

D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara