Vremešni Hugh Hefner: Odavno sam prestao brojiti žene s kojima sam spavao

Vremešni Hugh Hefner: Odavno sam prestao brojiti žene s kojima sam spavao

Tekst: A.M.
Foto: JLP

IAKO mu se bliži 84. rođendan, vlasnik Playboyeva carstva Hugh Hefner tvrdi da mu je seksualni život još uvijek aktivan. O svojim planovima za rođendan, koji će proslaviti u Las Vegasu, ali i ime svoje najnovije djevojke Hefner je otkrio CNN-ovoj novinarki Becky Anderson.

"Za mene definitivno nema celibata, za rođendan će se slaviti i odvest ću djevojke u Las Vegas gdje sam rezervirao veći dio The Palms hotela", otkrio je Hefner koji se ne srami priznati da je u svojem životu imao nebrojeno puno ljubavnica.

"Trenutno sam u vrlo zdravoj i sretnoj vezi s mladom damom koja se zove Crystal Harris"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odavno sam prestao brojiti žene s kojima sam spavao. Uostalom, oduvijek mi je bila bitnija kvaliteta od kvantitete", kroz smijeh je rekao 83-godišnjak. Iako je oduvijek poznat po tome da ima najmanje tri djevojke, Hefner priznaje da se "smirio" te da sada ima samo jednu.

"Trenutno sam u vrlo zdravoj i sretnoj vezi s mladom damom koja se zove Crystal Harris. Ona je moj čuvar", otkrio je ultrabogati poduzetnik koji je zbog izblajhane Crystal ostavio mlađahne blizanke, Kristinu i Karissu Shannon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara