Zabranjeno pušenje ima novi dvostruki album

Zabranjeno pušenje ima novi dvostruki album

Album "Hodi da ti čiko nešto da" sastoji se od dva CD-a, nazvana "Se kličem Mujo" i "Se kličem Suljo", a osim 19 pjesama, sadrži i multimedijske dodatke (spotove, tekstove, galeriju) te knjižicu s tekstovima i rječnikom manje poznatih riječi koje Zabranjeno pušenje koristi u svojim pjesmama.

Potaknuti lošim stanjem u diskografiji i slabim nakladama, članovi Zabranjenog pušenja odlučili su se za cijenu CD-a od samo 44 kune, a bit će dostupan na prodajnim mjestima Tiska. Iako neki izvođači ne žele "da se njihovi albumi prodaju na trafikama", Zabranjeno pušenje po tom pitanju nema nikakvih problema, važno im je da se CD prodaje i sluša, a trostruko niža cijena u tome je svakako presudni faktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi album obiluje gostima, među kojima su Arsen Dedić i Lucija Šerbedžija, a njihov novi vizualni identitet osmislila je tvrtka Ideologija Sarajevo. Album je u BiH izašao u studenom prošle godine, i do danas ostvario nakladu od 12 tisuća primjeraka, što je za tamošnje prilike iznimno dobar rezultat. Izlazak albuma u hrvatskoj bit će popraćen koncertnom promocijom, a nastavlja se brojnim nastupima diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara