Zlatko Horvat: Narodnjaci nisu jedini način moje zabave, ali su jedan od favorita

Zlatko Horvat: Narodnjaci nisu jedini način moje zabave, ali su jedan od favorita

Tekst: B.Marinović
Foto: G.Perešin

SINOĆ se u klubu Kvak održala zabava u čast mistera Hrvatske Brune Oreškovića. Tako su se u zagrebačkom klubu zabavljali svi oni koji teže ka tome da postanu što slavniji, a bilo je i onih koji svoju staru slavu pokušavaju vratiti. Na popularne poskočice istočnih nam susjeda veselo su poskakivali Hana Tabaković i Boris Kosmač, dok je njihov prijatelj Mladen Burnać bio umjereniji te većinu večeri proveo sjedeći.

Zabava uz narodnjake

Protagonisti ove, u svakom slučaju zabavne večeri veselo su čavrljali s gostima kluba, a ni pripadnici sedme sile nisu im bili omraženi. Kasnije te večeri u klubu se našao i rukometaš Zagreba Zlatko Horvat, koji je Kvak posjetio u društvu kolege Gyula Gala.

"Kad mi profesija dopusti, izlazim"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatični Zlatko za Index je komentirao svoj sinoćnji izlazak, bračni život i nedavnu ozljedu. "Večeras sam pozvan ovdje, a i u prošlosti sam tu izlazio. Kad mi profesija dopusti da izađem van, znam i ovamo doći. Nije mi stran ovaj klub, dobro se osjećam u ovoj atmosferi", otkrio nam je. Inače, atmosfera je zadimljena i zagađena narodnjacima.

"Narodnjaci nisu jedini način na koji se zabavljam, ali su jedan od favorita"

Stoga smo i Zlatka upitali zabavlja li se na narodnjacima. "Nije jedini način moje zabave, ali je jedan od favorita. Nije stvar u narodnom, ali u Zagrebu jednostavno nema toliko mjesta za izlazak koja meni odgovaraju. Nedavno sam našao jedno mjesto, ali neću vam otkriti koje. Pušta se većinom naša, hrvatska glazba". Horvat je donedavno bio ozlijeđen, a jučer je odigrao prvu utakmicu nakon ozljede.

"Bračni život je odličan, dijete još nije u planu, ali uskoro će biti"

"Stanka je dosta brzo prošla, danas sam prvi put odigrao utakmicu nakon ozljede i bilo je super, zadovoljan sam", kazao je rukometaš. Nadodao je i da se nada da će Zagreb jednom pravom utakmicom skinuti jednog od velikana, Barcelonu, s kojom njegov klub uskoro igra utakmicu. Za kraj nam je otkrio da mu je u bračnom životu odlično. "Bračni život je odličan, godinu dana smo u braku, super nam je i nadamo se djetetu. Ono još nije u planu, ali uskoro će biti", rekao nam je šarmantni Zlatko Horvat. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara