Zlatne kamera D. Hoffmanu, H. Grantu, E. Johnu...

Zlatne kamera D. Hoffmanu, H. Grantu, E. Johnu...
POZNATE zvijezde poput glumaca Dustina Hoffmana, Hugha Granta, Salme Hayek i pop glazbenika Eltona Johna nagrađene su u Berlinu na svečanosti 38. Zlatne kamere, koju dodjeljuju čitatelji tv tjednika Hoer Zu.

Amerikanac Dustin Hoffman je iz ruku Geraldine Chaplin primio nagradu za životno djelo, a Britanac Hugh Grant i Meksikanka Salma Hayek dobili su nagrade za najboljeg glumca i glumicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U kategoriji glazbe, Britanac Sir Elton John dobio je nagradu za životno djelo, a skupina No Angels primila je nagradu za najbolju pop grupu. Belgijskom pjevaču Helmutu Lottiju, kojemu su posebno pljeskali belgijski prjestolonasljednik Philippe i princeza Mathilde, dodijeljena je nagrada za najboljeg pop pjevača.

Dodjela 38. Zlatne kamere najavila je stanovnicima Berlina 53. Berlinale, filmski festival koji počinje u četvrtak navečer i na kojem se očekuju brojne zvijezde poput Georgea Clooneyja, Richarda Gerea, Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Eda Harrisa, Nicolasa Cagea, Meryl Streep, Dennisa Hoppera, Anouk Aimee i Wima Wendersa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara