Citroën C-Élysée u prodaji

CITROËN C-Elysée, nova limuzina francuskog proizvođača, dostupna je na hrvatskom tržištu uz početnu cijenu od 82.900 kn.

Model je konstruiran tako da odoli zubu vremena i velikoj kilometraži. Tako je, primjerice povećan razmak podnice od tla, podvozje je dodatno zaštićeno, a karoserija je na nekim dijelovima ojačana.

Citroën C-Elysée raspolaže povećim vanjskim dimenzijama: 4,43 m duljine, 1,71 m širine i
1,47 m visine. Međuosovinski razmak od 2,65 m najveći je u kategoriji čime je osigurana iznimna prostranost, kako kabine tako i prtljažnika kapaciteta 506 l.

Atraktivna limuzina nudi se u kombinaciji četiri motora, po dva benzinska (1.2/72 KS, 1.6/115 KS) i dizelska (1.6/92 i 110 KS). Posebno zanimljiv je ulazni benzinac, štedljivi trocilindraš, koji Pure Tech generaciju opravdava prosječnom potrošnjom od tek 5,2 l/100 km. 

U ponudi su i tri razine opreme, i to Attraction, Seduction i Exclusive. Već osnovni paket nudi potpunu sigurnosnu opremu, dok su klima uređaj i audio-sustav serijski od druge razine skuplje 9.000 kn. Najbogatiji paket opreme donosi još kvalitetniji interijer, potentniji audio-sustav, multifunkcijski ekran, tempomat i sl.

Citroën C-Elysée dolazi u sedam boja karoserije, a svaka se može uljepšati raznim kromiranim detaljima (opcija na opremi Seduction i serija na opremi Exclusive).

>> Ponudu modela možete vidjeti ovdje

Pročitajte više