Citroen DS4 u sedam mat nijansi

Veći broj luksuznih proizvođača automobila u posljednje su vrijeme počeli svojim klijentima nuditi modele presvučene mat bojama, no obično se radi o ograničenom broju primjeraka kojima je potrebno posvetiti veliku pažnju. Većina kompanija može se pohvaliti s jednom ili dvije boje, no francuski je Citroen odlučio biti iznad svih i ponuditi Just Mat izdanje svog DS4 modela koje će na europskom tržištu imati cijenu od 35.000 eura.

Sportski će crossover biti dostupan u čak sedam mat boja redom nazvanih Ground, Ocean, Polar, Cloud, Storm, Fire i Shadow. Broj mat tonova identičan je broju metalik boja u Citroenovoj postavi. Izgled posebnog izdanja upotpunjuju sportske, 19-inčne, alu-felge u sjajno crnoj boji i unutrašnjost presvučena Havana kožom, dok od dodatne opreme kupci mogu odabrati senzore za kišu, parkirne senzore, dvozonsku klimu, satelitsku navigaciju te USB i Bluetooth povezivost.

Proizvest će se tek 500 primjeraka ovog posebnog izdanja, a bit će opremljeni jednim od dva najjača motora: 1.6 litrenim turbo benzincem od 200 KS, odnosno 2.0 litrenim HDi dizelašem od 160 KS.

 

Pročitajte više