Idealan poklon !

Za sve Vas obiteljske ljude, u jeku sveopće krize, predlažemo jedan savršeno nepotreban gadget koji će Vam izmamiti osmjeh na lice, i kamatare na vrata. Pretpostavit ćemo da imate sina. Pretpostavit ćemo zatim da taj isti sin (ili sinovi) voli/vole automobile. Nećemo pretpostavljati da živite u Rusiji, no ipak je samo u zemlji vodke i tetrisa moguće ovakvo glupiranje.

Prilikom otvaranja prvog Ferrarijevog ruskog zastupstva u Moskvi, posjetitelji su u također novootvorenom Ferrari shopu mogli svojoj dječici (sjećate se sina s početka priče ?) mogli kupovati Ferrati F40, u dječjoj varijanti naravno. Što je ruskim klincima 25 000 $ za ovakvu igračku ?  Džeparac.

Malene jurilice proizvodi ista ona tvrtka, koja Ferrarijevu tvorničku F1 momčad oprema modelima koji služe za testiranja u zračnim tunelima, dakle – autentičnost je zagarantirana. OK, razumljivo, klince ne „tjera“ impresivni 2,9-litreni V8 biturbo s gotovo 500 KS, već znatno skromniji Hondin agregat obujma 80 kubičnih centimetara. Za klince – dovoljno. I tata bi sine !

Pročitajte više