Je li ovo novi Citroen DS9 koncept?

Pred vama je fotografija koja navodno prikazuje dio Citroenovog novog DS9 koncepta koji bi sljedeće godine trebao krenuti u serijsku proizvodnju. Prije više od godinu dana, francuski je proizvođač predstavio Numero 9 koncept koji je najavio model predviđen za vrh njegove postave, a čini se kako će uskoro javnost imati prilike vidjeti još jedan 'najavni' koncept. Vjerodostojnosti fotografije ide u prilog i činjenica da vozilo koje prikazuje ima neke stilske sličnosti s Numero 9 modelom.

###

Serijski DS9 pojavit će se prije ili kasnije, no nije poznato hoće li biti dostupan na tržištima izvan Kine. Budući da će se nadolazeći DS SUV prodavati i u Europi, moguće je kako će i elegantna limuzina uskoro biti dostupna kupcima na Starom kontinentu. Svečana premijera mogla bi se dogoditi na skorašnjem auto showu u Frankfurtu.

Naravno, uvijek postoji mogućnost kako se ovdje uopće ne radi o Citroenovom modelu. Jedna od alternativnih mogućnosti je i Volvo proizveden u suradnji s Geelyem za kinesko tržište na kojem bi najavio dolazak novih modela počevši od 2015. godine.

Pročitajte više