Lounge Edition za Renault Scenic i Grand Scenic

Renault će uskoro svojim kupcima ponuditi posebno, vrhunski opremljeno 'Lounge' izdanje svojih Scenic i Grand Scenic modela koje će raspolagati sa znatno više opreme od standardne varijante. Oba modela bazirana su na ZEN paketu opreme koji obuhvaća elektroničku ručnu kočnicu, dvozonsku klimu, tempomat i automatske senzore za kišu i svjetlo. Lounge izdanje dodat će još i kameru za vožnju unatrag, elektronske retrovizore, sustav za pomoć pri parkiranju, R-Link multimedijski tablet te video sustav s dva 7-inčna ekrana ugrađena u naslone prednjih sjedala.

###

Automobile je moguće opremiti i Family Pack-om koji uključuje  ladice ispod sjedala, zaštitu od sunca, svjetla za čitanje, sklopive stolove te ogledalo za nadzor djece. Modeli koriste 17-inčne kotače, a krase ih i kromirani detalji na prednjoj rešetci i štitnicima.

Lounge izdanje bit će dostupno do siječnja 2014. godine, a bit će opremljeno TCe 130 benzinskim i dCi 110, dCi 110 EDC te dCi 130 dizelskim motorima. Početna cijena za Scenic Lounge opremljen spomenutim benzincem iznosi 27.200 eura dok je za Grand Scenic Lounge opremljen dCi 130 agregatom potrebno izdvojiti 31.200 eura. Metalik boja naplaćuje se posebno.

Pročitajte više