Novi broj magazina TopGear na svim kioscima

Foto: PR

U SVOM drugom broju, magazin Top Gear Hrvatska, donosi veliku priču o jednom od najkarizmatičnijih svjetskih automobilskih brendova – Ferrariju.

Uz ekskluzivni test trenutno najtraženijeg modela iz Maranella, tu su i testovi još sedam veličanstvenih Ferrarija napravljenih na originalan, Topgearovski način. Tako se primjerice model FF, prvi Ferrarijev model s pogonom na sve kotače, po cesti prekrivenom snijegom i ledom uputio na vrh jednog skijališta, dok su se na testnoj stazi TopGeara, na usporednom testu našli modeli 288GTO, F40, F50 i Enzo.

Ekipa TopGeara provirila je i u jednu hrvatsku garažu u kojoj su skrivena tri impresivna automobila iz Maranella. Naravno, osim priča iz Ferrari svijeta, TopGear Hrvatska donosi i najvažnije novosti, testove i priče vezane uz ostale automobilske brendove. Tako su tu među ostalim testovi McLarena 650S, Porschea 911 Targe, e-Golfa, BMW X5 PHEV-a, Toyote Aygo...

Uz redovite kolumne TopGearovih televizijskih zvijezda, tu je i zanimljivi intervju s kontroverznim nogometnim trenerom Joséom Mourinhom, koji nam je ispričao kada je vozio najbrže u životu te otkrio koji mu je najdraži, a koji, najgori automobil.

TopGear, na kioscima od 07.05., i dalje 15 kuna na 150 stranica.

 

 

Pročitajte više