Skijaški tjedan opustošio domaće rent-a-car kuće

Screenshot: Fleet-rent.com

PREMA trenutnim pokazateljima i ostvarenom prometu jedne od vodećih rent-a-car kuća u Hrvatskoj - FLEET rent-a-cara, tijekom protekla dva tjedna ostvaren je ukupan broj najmova vozila osposobljenih za uvjete skijaških potreba od čak 93 posto ukupnog kapaciteta. Sudeći prema ostvarenim rezultatima, osim sjajnih rezultata za putničke agencije, osiguran je značajan rast prometa rent-a-car kućama koje su prilagodile svoju ponudu ovom specifičnom segmentu i ostvarile iznenađujuće rezultate.

Prilagodbom ponude korisnicima u aspektu povoljnijih cijena ostvaren je povećan promet i sjajna poslovna ostvarenja. Krešimir Dobrilović, čelni čovjek FLEET rent-a-cara ističe kako su njihova očekivanja bila poprilično optimistična.

"Ostvareni rezultati su dobrim dijelom premašili očekivanja. Akcije na vozila koje smo nudili naišle su na plodno tlo i prepoznate su od tržišta kao korisne i vrlo atraktivne domaćim skijašima. Time smo ostvarili win-win poziciju u kojoj su korisnici prošli financijski znatno povoljnije nego da su putovali vlastitim vozilima, dok smo mi ostvarili značajan promet i kreirali poslovnu strategiju koja će zasigurno donositi odlične rezultate i u godinama koje dolaze".
 
Pozitivan rezultat proizlazi iz potrebe tržišta za najmom vozila koja su osposobljena za zimske uvjete te dodatnim prtljažnim prostorom ili većim brojem sjedala koja omogućuju veći broj putnika i fleksibilnost putovanja. Najviše se traže monovolumeni, manja SUV vozila, luksuzna vozila iz ELITE ponude te kompaktna vozila s dodatnom opremom karakterističnom za navedene uvjete i potrebe. Najveći postotak ostvarenih rezultata realiziran je putem rent-a-car poslovnica u Zagrebu i Splitu.
 

Pročitajte više