Abarth za Uskrs časti novim slikama: Evo i interijera Scorpionissime

Foto: Abarth

PRVI PUT vidimo i fotografije interijera novog Abartha 600e Scorpionissima: ploča s instrumentima obogaćena Abarth grafikom, ekskluzivni uzorak i tamno okruženje neke su od značajki tajanstvene kabine ukrašene detaljima poput prijetećeg škorpiona na upravljaču ili šavovima u boji.

Trkaća duša modela Abarth 600e Scorpionissima izražena je posebnim namjenskim sjedalima s nadahnutima utrkama i sportskim upravljačem s kožnim i Alcantara umetcima, koji naglašavaju sportski duh automobila.

Duša trkača

Unutarnji dizajn također sadrži poklopac za dodatni prostor za pohranu u kabini, ambijentalno svjetlo koje naglašava atraktivnu unutrašnjost i 10-inčni radio NAV za maksimalnu zabavu tijekom boravka u automobilu.

Infotainment sustav s grafikomspecifičnom za Abarth pruža vozaču stranice za mjerenje performansi i namjenski dio za jednostavno uključivanje i isključivanje nepogrešivog Abarthovog zvuka koji pruža Sound Generator.

Konačna verzija u lipnju

Ove značajke daju jedinstvenost ovom agresivnom vozilu u smislu povezivosti i užitka u voziti. U lipnju će Abarth pokazati cijeli izgled agresivnog Abartha 600e, najsnažnijeg Abartha ikada.

Pročitajte više