Alfisti pokazali što je ljubav prema automobilu

SVEČANIM božićnim domjenkom održanim u Hotelu Bunčić u Vrbovcu Alfisti su zaključili uspješnu godinu i najavili obilje novosti u vremenu koji slijedi. Novi susreti, međunarodna druženja i posjet slavnoj pisti u Monzi samo su neka od uzbuđenja koje očekuju članove Alfa kluba, ali i one koji im se pridruže.

Iako se radi o najmlađem klubu u Hrvatskoj koji još nije napunio niti godinu dana, iza njega su brojne aktivnosti širokog spektra interesa, ali samo jednog cilja - okupiti što više vatrenih obožavatelja Alfa Romea.

4. službeni susret

Da u Hrvatskoj ima puno istomišljenika koji smatraju Alfu neizostavnim dijelom svog života još je jednom potvrdila velika posjećenost vrbovečkog mitinga. Gotovo je sigurno da se u ovom gradiću nikada prije nije okupilo toliko limenih ljepotana.

Sjajne Alfe naprosto su okupirale središnji parking i svakim detaljem davale do znanja s kolikom pažnjom im se posvećuju njihovi vlasnici, njih sedamdesetak koji su unaprijed rezervirali termin za ovaj atraktivan događaj.

Godina ispunjena događajima

Prvi značajni događaj je posjet Monzi. 19. veljače Alfisti odlaze na slavnu pistu gdje će imati priliku odmjeriti snage s talijanskim kolegama iz bratskog kluba. Mjesec dana kasnije započinje vrijeme obilježavanja prve godišnjice kluba, koja će se poklopiti s ZG Auto Show-om.

Kako doznajemo, Alfa Klub će biti prisutan i u Zagrebu, gdje će nastupiti zajedno s Autocommercom, zastupnikom Alfa Romea za RH.

Novost je svojevrsni Alfa Tour s kojim će alfisti posjetiti sve veće hrvatske gradove, a koji će završiti početkom ljeta na Grobniku gdje se organizira tradicionalni (nadajmo se) međunarodni susret.

Ovo su samo neke od novosti koje očekuju brojne zaljubljenike ove talijanske marke u 2006. godini. Neke su još uvijek tajna, a čim ih doznamo bit će objavljene na našim stranicama.

Do tada vam preporučamo posjet prvom i jedinom forumu namijenjenom Alfistima koji se nalazi na službenim stranicama kluba na adresi www.alfisti.hr .

 

Pročitajte više