Atrakcije na Opelovom štandu

SMJEŠTEN u Pav. 8a Zagrebačkog velesajma, Opelov štand će ovih dana biti jedno od ključnih mjesta zabave.

Već je na novinarskom danu Opel priredio iznenađenje za VIP-ovce, novinare i sve ostale koji su se uspjeli provući. Tijekom press konferencije Opel su posjetili igrači Dinama, brojne poznate osobe, pa čak i nekad najpoznatiji policajac, gospodin Kirin.

Također, Opel GTC koncept, atraktivno iznenađenje Auto Showu plijeni posebnu pažnju brojnih posjetitelja nakon što ga je Lejla Filipović, donevano Šehović, svečano otkrila. Opel GTC koncept (Gran Turismo Coupé) dizajnerska je prethodnica Insignije čija je svjetska premijera zakazana za srpanj na britanskom salonu automobila.

Osim hrvatski premijera Opel Agile i novog Chevroleta Aveo, kao i specijalne Astre OPC u Nurburgring izdanju, zastupnik je pripremio bogat prateći program. Već u subotu štand će pohoditi Massimo, koji će u 17.00 sati održati mini koncert. Dan poslije, u nedjelju, na štand stiže Ricardo Luque, koji će uz koncert za posjetitelje organizirati malu školu salse.

I za kraj napomenimo kako su na štandovima Chevroleta i Opela ovih dana prelijepe hostese. Tako će posetitelji na okupu moći vidjeti Ivanu Ergić, ajnu raguž, Miu Šlogar i Tajanu Jeremić – još jedan razlog obaveznog zaustavljanja na štandu korporacije GM SEE.

Pročitajte više