Audi obnovio Q3

 Foto: Audi

OD jeseni ove godine Audi će tržištu ponuditi obnovljeno izdanje kompaktnog SUV modela Q3. 
 
Redizajnirani model donosi novosti koje smo imali prilike vidjeti i na nekoliko zadnjih noviteta iz Ingolstadta, a sve kako bi se zadržala konkurentnost ovog premium lakog terenca. 
 
 
Izvana je osvježenje zahvatilo prednji i stražnji kraj vozila, i to tako što je Sport izvedba dodatno individualizirana većim usisnicima i singleframe maskom u stein sivoj boji.  Još više stila donosi novi S line paket putem kojeg dolaze kontrastni detalji karoserije. U tom slučaju je i novi dizajn sportski profiliranih sjedala u kombinaciji kože i tkanine sa jasno istaknutim logom izvedbe. Opcijski se nudi prestižna kombinacija Nappa kože i alkantare. Očekivano, detalji interijera izvedeni su od aluminija ili pak nehrđajućeg čelika. 
 
Za one željne vozne dinamike tu je S line competition koji osim sportskog podvozja donosi 19-inčne naplatke, a dostupan je bez obzira na izbor motora. 
 
 
Prve isporuke obnovljenog modela očekuju se do kraja godine, a početna cijena je 30.100 EUR za Sport i Design izvedbe, odnosno 33.050 EUR za S line competition. 
 

Pročitajte više