Audijeva krstarica u izdanju za pamćenje

 Foto: ADV.1 Wheels

AUDI A7 je sam po sebi pojava na cesti, RS7 je pravi superautomobil, no ako želite više stila prvi izbor kod ovakvih modela je decentni, ali vrlo kvalitetni tuning. 

Za vrhunski tuning reprezentativne njemačke krstarice zavirili smo u američki butik, onaj vrhunskog proizvođača naplataka. Naravno, u pitanju je ADV.1, a njihov prijedlog se tiče Audijevog modela u tržišno najpopularnijem sivom izdanju. Nardo siva vanjština nadopunjena je ADV5 M.V2 CS Series naplatcima promjera 21 cola, ali i ABT aero kitom koji se sastoji od nekoliko karbonskih detalja uključujući stražnji difuzor i spojler. O cijenama drugi put, a kao orijentir ćemo reći kako je cijena naplataka od oko 2.300 USD za komad. 

A što se tiče samog Audija u pitanju je beskompromisni RS7 kojeg karakterizira 4.0 V8 TFSI sa 560 KS. RS7 ubrza do 100 km/h za 3,9 sekundi i postiže maksimalnih 280 km/h. Za one koji žele više tu je i Performance izvedba osnažena na preko 600 KS. 

U svakom slučaju RS7 je odličan odabir za sve one vozače koji se ne žele odreći dinamike rasnih sportaša, a traže prijevoz za petero i njihovu prtljagu. 

Pročitajte više