Autoclick (15): Sve novosti na jednom mjestu

U NOVOM nastavku Autoclicka pogledajte reportažu iz Rovinja gdje je cijeloj regiji predstavljen novi Clio, priču o novoj Mazdi6 i još mnogo novosti.

Novi Clio četvrte generacije na hrvatsko tržište stiže kao jedan od najznačajnijih noviteta godine na izmaku. Potpno novi model puca visoko stavljajući Renault u prvi plan kad su u pitanju urbani kompakti. Startna cijena Clia kreće već od 12.200 eura, a u ponudi su tri razine opreme i isto toliko tematski paketa uređenja interijera. Pridodamo li svemu bogatu gamu motora možemo rezimirati kako je cilj Renaulta i njegovog Clia jasan - zadržati, ako ne i povećati udio u svom segmentu.

Nova Mazda6 stiže u pravo vrijeme, nedugo nakon jakog rivala Passata i netom prije dolaska ostalih igrača poput primjerice novog Mondea. Atraktivna limuzina ostaje dosljedna dosadašnjoj recepturi, ali sada uz snažniji eko angažman.

Renault Twizy by Cathy & David Guetta je automobil s najnovijim dizajnerskim dodacima, kao što je LED s podesivim osvjetljenjem na bočnim prozorima. Interijer je potpuno prekriven crnom i crvenom bojom koju je odabrala Cathy Guetta. Do zatamnjenja s linijama i percepcijom volumena unutrašnjosti, dizajn ovog automobila simbolizira noćni klub s tamno ograđenim prostorom.

Brazilski salon ugostio je Extreme, prvi Nissanov model namijenjen isključivo brazilskom tržištu. Volvo pak predstavlja nove sigurnosne sustave, dok je Chevroletov angažman humanitarne prirode donio 75.000 kn donacije SOS dječjem selu Lekenik.

Pročitajte više